Låna en ring

Fria med stil – Låna en ring av Juvelia

“Vill du gifta dig med mig?”

Är du på väg att ställa ditt livs viktigaste fråga?

Vi på Juvelia älskar romantik. Inget får våra hjärtan att slå så som ett äkta frieri, långt ifrån det praktiska “billigaste ringen på köpet”-arrangemang som en förlovning i Sverige ofta är nuförtiden.

Att fria är att göra sig sårbar. Man riskerar allt för kärleken, i hopp om att till svar få höra det där lilla ordet. Två bokstäver som sätter riktningen för resten av ditt liv.

Så självklart vill vi vara med och underlätta för alla er älskande män och kvinnor där ute som står i begrepp att ta språnget. Och för att göra det så lätt som möjligt att genomföra det perfekta frieriet, har vi tagit fram ett antal mycket vackra låneringar, avsedda att ta andan ur din älskade.

Det som är så smart är att man varken behöver veta rätt ringstorlek eller exakt vilken typ av ring den blivande gillar allra mest. Efter det lyckade frieriet, bokar vi in ett möte i butiken och hittar tillsammans de perfekta ringarna utifrån era önskemål och ramar.

Det här är en väldigt uppskattad service som vi är relativt ensamma i Sverige om, och vi är övertygade om att du kommer uppskatta den lika mycket som våra andra kunder. Ta första steget via formuläret och du är ett steg närmare livet i vigd tvåsamhet med din Kärlek. Lycka till! 

Låna en ring till frieriet

Så fungerar det

Våra låneringar är i äkta guld, men de större stenarna är av praktiska orsaker välgjorda syntetiska diamanter. Vid lån av ring erlägger du en deposition, som sedan används vid köpet av de riktiga ringarna.

Depositionen finns för vår trygghet, eftersom det trots allt är värdefulla ringar vi lånar ut, och ligger vanligtvis på mellan 500 – 10 000 sek, beroende på ringmodell.

Låna solitärring eller Haloring (från 5 000 kr):

Solitärring brukar även kallas enstensring på svenska och är alltså en ring med en sten (oftast en diamant). En nära släkting är den så kallade haloringen, där en större accentsten sitter omgiven av ett antal mindre stenar.

Välj bland mängder av olika infattningar, slipningar, diamantstorlekar och guldtyp.

Ringen du lånar är i 18 karats röd- eller vitguld med en syntetisk huvuddiamant (mycket naturtrogen)

Låna alliansring (från 5 000 kr):

I butiken har vi många olika varianter på alliansringar.
Ringen du lånar är i 18 karats röd- eller vitguld med syntetiska diamanter (mycket naturtrogna).

Välj diamantstorlek och önskad budget.

Ringen sätts i en fin ask – du gör resten!

Låna en slät ring (från 500 kr):

I butiken har vi ett stort utbud av släta ringar i röd- och vitguld.

Välj önskad form, färg och bredd.